Apa Umno dah buat: Apco....... Zionist IsraelDikala masyarakat dunia mengecam kerajaan Zionist/Yahudi kerana kezaliman mereka terhadap umat Islam Palestine, kerajaan Malaysia dibawah Umno/BN menggunakan khidmat Apco untuk memulihkan imej dimata dunia.

Takkanlah tiada langsung sifat bersimpati dengan rakyat Palestine hingga sanggup menggunakana syarikat dari Israel?

Tolak Umno tolak ejen Yahudi bertapak di negara ini

ALA TERENGGANU, 17 April: Ketua Dewan Pemuda PAS Terengganu, Ustaz Mohd Nor Hamzah berkata, menolak Umno-BN bererti menolak kehadiran ejen-ejen Yahudi dan Israel dari bertapak di negara ini.

Justeru, menurutnya, umat Islam perlu prihatin serta ambil peduli dengan isu semasa yang semakin terancam di bawah pemerintahan Umno dan Barisan Nasional (BN).

“Kita membuat bantahan terhadap APCO Worldwide hari ini kerana bimbang tentang keselamatan negara dan umat Islam akan bocor ke tangan Yahudi-Israel.

“Sejarah Yahudi sememangnya tidak pernah jujur dan ikhlas dengan umat Islam sejak dari zaman Nabi-nabi dan Rasul-Nya,” tegasnya di hadapan hampir 1,000 umat Islam yang menyertai Himpunan Aman Membantah APCO Worldwide di hadapan Masjid Pengadang Baru, dekat sini, semalam.

Beliau mengetuai perhimpunan secara aman bagi membantah penglibatan APCO Worldwide, syarikat yang ada hubung kait dengan agen Yahudi-Israel.

Katanya, perhimpunan seumpama ini turut diadakan serentak di seluruh negara sebagai tanda sepakat membantah kehadiran agensi Israel secara tidak langsung.

Perhimpunan tersebut anjuran Dewan Pemuda PAS Negeri Terengganu dibuat sejurus selesai solat Jumaat sekitar jam 2.30 petang


Sumber: Harakahdaily


Responses

0 Respones to "Apa Umno dah buat: Apco....... Zionist Israel"

For Palestine

Boikot Israel & Amerika

Jawatan Kosong
Iklan

WebTV

WebTV (Auto Channel)

Jika anda tidak dapat menonton siaran ini, sila muat turun & install plug-in P2P TV di sini

P2P TV hanya boleh dilayari dengan menggunakan Internet Explorer dengan syarat port 3502, 5000 - 6000 dibuka di firewall.

Categories

Mari membaca al-Quran
Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors