Kisah diakhir zamanal-Bakri fi Muar

Assalamualaikum!

Sedang melayari internet, searching punya searching jumpalah klip video malah sudah ada link dalam beberapa blog. Setelah melihat klip video tersebut, wajah lelaki tersebut saya kenal semasa saya bekerja di Shah Alam.

Sahabat satu pejabat beritahu saya yang dia (lelaki dalam video klip) itu adalah adik kepada isteri DS Najib. Saya pun terkejut, "wah macam itu boleh senang..." , tapi adik dia masih kerja macam kebanyakan pekerja lain. Masuk kerja punch card, balik kerja punch out.... tidak nampak seperti adik kepada seorang yang berpengaruh.
Umur kita hanya seketika sahaja bila-bila masa sahaja "dijemput pulang". Namun itulah manusia yang mungkin tidak mahu kisah-kisah lama diceritakan dan mungkin.....
Sesungguhnya, syaitan pun takut kepada Allah tetapi manusia bukan sahaja tidak takut dengan Allah malah lawan kekuasaanNya dan mengaku tuhan seperti Firaun dan di negara kita sendiri ayah pin.
Semoga kita semua diberi hidayah dan bertaubat seperti insan bernama Malek Noor.


Responses

0 Respones to "Kisah diakhir zaman"

For Palestine

Boikot Israel & Amerika

Jawatan Kosong
Iklan

WebTV

WebTV (Auto Channel)

Jika anda tidak dapat menonton siaran ini, sila muat turun & install plug-in P2P TV di sini

P2P TV hanya boleh dilayari dengan menggunakan Internet Explorer dengan syarat port 3502, 5000 - 6000 dibuka di firewall.

Categories

Mari membaca al-Quran
Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by Hack Tutors